Razglasitev in podelitev priznanj najboljšim športnicam, športnikom in športnim kolektivov ter najboljšim v šolskem športu v Mestni občini M. Sobota

Nahajate se tukaj

sreda, 22. December 2004

Najboljša športnica v šolskem športu 2004:

URŠKA MARTINEC

Izjemno talentirana atletinja, ki kljub mladosti, osvaja številna prva mesta v teku tako v šolskih športnih tekmovanjih kakor tudi v redni atletski dejavnosti. Odlikuje jo vztrajno delo v procesu športnega treniranja.

 

Najboljši športnik v šolskem športu 2004:

BINE BARBARIČ

Zasledimo ga v atletiki in košarki, je dober skakalec v višino in košarkar tako v šolskih športnih tekmovanjih kakor tudi v okviru klubske dejavnosti. Med svojimi vrstniki izstopa po svoji prizadevnosti.

 

Osnovna šola v Mestni Občini Murska Sobota z najboljšim programom v šolskem športu v letu 2004:

OSNOVNA ŠOLA I MURSKA SOBOTA:

Šola se ponaša z najštevilčnejšim izborom športnih panog v šolski športni dejavnosti in sodelovanjem v šolskih športnih tekmovanjih od občinske do državne ravni ter dobrim programom učenja plavanja ter pridobivanja šolskih športnih značk.

 

Najboljše športnice v Mestni občini Murska Sobota v letu 2004:

  1. MAJA URŠIČ - izhaja iz vrst soboških judoistov, športnica se uvršča med najboljše mlade judoistke v Sloveniji, letos državna prvakinja pri mlajših članicah do 63 kg, nosilka črnega pasu.
  2. PETRA MÖREC - odbojkarica, vzgojena v soboških vrstah, danes prekaljena prvoligaška igralka, ki jo krasi izjemna borbenost ter smisel za kolektivnost v odbojkarski igri.
  3. ALEKSANDRA TINA KÜPLEN - članica Roller kluba Murska Sobota, med najboljšimi v hitrostnem rolanju v Sloveniji, letos kadetska prvakinja in zmagovalka slovenskega pokala ter donavskega pokala.

 

Najboljši športniki v Mestni občini Murska Sobota letu 2004:

  1. BORUT HORVAT - član Kajak kanu kluba Mura iz Kroga, športnik mednarodnega razreda, državni prvak, eden najboljših spustašev v Evropi in v svetovnem merilu.
  2. BOJAN ROPOŠA - član Namiznoteniškega kluba Sobota iz Murske Sobote, športnik mednarodnega razreda, državni reprezentant, ponaša se z visokimi uvrstitvami na domačih in tujih tekmovanjih.
  3. VOJKO PRAH - član društva motornih pilotov Štrk iz M. Sobote, ki je dosegel letos dva svetovna rekorda v solu na razdalji 15- 25 km in v tandemu v hitrostnem preletu 100 km.

 

Najboljši športni kolektivi v Mestni občini Murska Sobota v letu 2004:

  1. NAMIZNOTENIŠKI KLUB SOBOTA MURSKA SOBOTA - prvoligaš v članski konkurenci , odlikuje ga dobro delo z vsemi kategorijami, saj so osvojili številne najvišje naslove v Sloveniji in imajo šest kategoriziranih športnikov ter reprezentante Slovenije.
  2. ATLETSKI KLUB POMURJE - PDU MURSKA SOBOTA: klub, ki se ponaša z največjim številom kategoriziranih športnikov v občini in osvojenimi naslovi v mlajših kategorijah.
  3. ROKOBORSKO DRUŠTVO SOBOTA MURSKA SOBOTA : klub, ki je v letošnjem letu dosegal največ v svoji zgodovini z osvojenima dvema kolajnam na mladinskem evropskem prvenstvu ter za dobro delo pri vzgoji kadra.