Odprtje jeklenega poligona in vodena vadba s profesorjem Čepom v času Evropskega tedna športa

Nahajate se tukaj

ponedeljek, 2. Oktober 2023

V soboto popoldne, 30. oktobra, smo skupaj s profesorjem Marijem Čepom doživeli nepozabno otvoritev jeklenega športnega poligona v Murski Soboti. Dogodek je bil poln energije, gibanja in zabave, in tu je nekaj viškov iz tega čudovitega dne:

  1. Strokovno vodena vadba: Profesor Mario Čep, izkušen profesor športne vzgoje, nas je popeljal skozi zahtevne vaje našega novega športnega poligona. Z njegovo strokovno podporo smo se počutili varne in zagotovili smo pravilno izvajanje vseh vaj.

  2. Uporaba jeklenega športnega poligona: Naš novi športni poligon je prava paša za oči in vadbo. Ponuja raznolike možnosti vadbe, ki so primerne za vse nivoje telesne pripravljenosti.

  3. Prilagojeno vsem nivojem: Ne glede na vašo trenutno telesno pripravljenost, smo se lahko prilagodili in izvajali vaje pod vodstvom profesorja Čepa. Vsi smo imeli priložnost izboljšati svoje sposobnosti.

  4. Izboljšanje kondicije in moči: Vadba nam je omogočila povečanje telesne kondicije, okrepitev mišic in povečanje vzdržljivosti. Občutili smo, kako se naše telo krepi in postaja bolj zdravo.

  5. Druženje in motivacija: Vadba v skupini je omogočila čudovito priložnost za druženje in spoznavanje novih prijateljev. Skupaj smo si pomagali in se motivirali za dosego svojih ciljev.

  6. Svež zrak in narava: Vadba na prostem v čudovitem okolju Murske Sobote je bila prava paša za oči. Svež zrak in stik z naravo sta dopolnjevala našo vadbeno izkušnjo ter pomagala osvežiti naše misli in duha.

Hvala vsem, ki ste se pridružili tej nepozabni izkušnji. Ostanite aktivni in motivirani ter spremljajte naše prihodnje dogodke in vadbe. Skupaj bomo gradili bolj zdravo in aktivno skupnost.

Zahvaljujemo se tudi profesorju Mariju Čepu za njegovo strokovno vodstvo in neprecenljiv prispevek k naši vadbeni skupnosti. Skupaj gradimo boljše jutri!

 

Fotogalerija