Naročilo zbornika “Oris zgodovine športne dejavnosti v Murski Soboti 100 let“

Nahajate se tukaj

četrtek, 9. Julij 2020

Spoštovani športni prijatelji,

obveščamo vas, da je Športna zveza Murska Sobota ob stoti obletnici organizirane športne dejavnosti v Murski Soboti izdala zbornik “Oris zgodovine športne dejavnosti v Murski Soboti 100 let“. Ogromno truda in časa je bilo vloženo v pripravo in izdelavo tega, za našo lokalno skupnost pomembnega pisnega dokumenta.

V zborniku so zajete vse pojavne oblike organizirane športne dejavnosti, za katere posedujemo podatke, s ključnimi nosilci oz. izvajalci, znanimi športnimi delavci, športnicami in športniki v klubih in društvih. Prikazani so podatki o pridobljenih športnih objektih, rezultati in uvrstitve naših športnikov, športnic in ekip. Izpostavljeni so osrednji športni delavci in športniki, ki so v tem obdobju bistveno pripomogli k razvoju organizirane športne dejavnosti v Murski Soboti. 

Predsedstvo Športne zveze Murska Sobota je določilo ceno zbornika, ki znaša 35,00 €. V ceni zbornika so upoštevani zgolj dejanski stroški, ki jih je imela ŠZ MS pri izdelavi in tisku. Prihodki od prodaje knjig bodo namenjeni delnemu pokritju nastalih stroškov.

Vsa Športna društva in njihove člane vabimo k nakupu zbornika, ki je lahko lepo priložnostno oz. poslovno darilo bodisi svojim nekdanjim oz. sedanjim članom, športnim delavcem ali trenerjem, bodisi predstavnikom športnih društev, ki bodo prišli od drugod in se udeležili tekmovanj v vaši organizaciji. Prav tako lahko nakup zbornika priporočate tistim, ki se bodo v zborniku skozi svoje lastne dosežke našli v sliki in besedi.

Glede na število izvodov s katerimi razpolagamo, društvom predlagamo, da se odločijo za nakup okvirno 5 zbornikov, ki jih bodo lahko podarila svojim zvestim članom, trenerjem ali drugim zaslužnim osebam.  

Zbornik lahko naročite na sedežu Športne zveze Murska Sobota Mladinska ul. 3, 9000 Murska Sobota ali preko e-pošte na naslov: info@sz-ms.si.