Poročilo o dogodku: Športnih iger zaposlenih

Nahajate se tukaj

četrtek, 4. Julij 2024

Uvod

Dogodek Športne igre zaposlenih Športne zveze Ljutomer in OKS-ZŠZ Regijska pisarna Murska Sobota, se je odvijal v soboto, 22. junija 2024, in so bile izjemno uspešen. Udeležilo se ga je preko 120 zaposlenih iz različnih podjetij, ki so se pomerili v različnih športnih panogah in se družili ob sproščenem vzdušju.

Prihod in zbiranje

Zbor vseh ekip je potekal med 8.30 in 9. uro v športnem parku na Cvenu. Udeleženci so imeli na voljo več parkirnih mest, kar je omogočilo nemoten prihod in pripravo na športne aktivnosti. Ob 9. uri je sledila uradna otvoritev iger s kratkim kulturnim programom, ki je dodatno dvignil razpoloženje med udeleženci.

Tekmovalni del

Po otvoritvi so se ekipe in tekmovalci premaknili do lokacij, kjer so potekala tekmovanja v izbranih športih. Tekmovanja so trajala od 9.30 do 13. ure. Tekmovalci so se pomerili v različnih disciplinah, med katerimi so bile tudi pikado, namizni tenis in ribičija. Vzporedno s tekmovanjem so lahko ostali udeleženci spremljali tekme in navijali za svoje favorite.

Podelitev nagrad in druženje

Po končanem tekmovalnem delu so se vsi skupaj premaknili v gostilno Gezove jame, kjer je ob 13.30 uri sledila razglasitev rezultatov in podelitev nagrad najboljšim ekipam in posameznikom. Najboljše tri ekipe in trije posamezniki v vsaki športni panogi so prejeli pokale, prav tako pa so bila nagrajena tri najuspešnejša podjetja v seštevku vseh petih disciplin.

Po podelitvi nagrad je sledilo kosilo, na meniju je bil bograč. Druženje in zabava sta se nadaljevala ob živi glasbi, kjer sta nastopala Miha Balažič in Manja Šalamun. Tekom dneva je v Gezovih jamah potekala tudi bogračijada, kar je še dodatno popestrilo dogajanje.

Organizacija in podpora

Organizacija dogodka je bila skrbno načrtovana in izvedena. Na obeh prizoriščih je bila poskrbljeno za hladno pijačo, vsak udeleženec pa je prejel vodo pred pričetkom tekmovanja, spominski bidon Primož Roglič in bon za kosilo po zaključku tekmovanja.

Namen in zaključek

Namen iger je bil spodbuditi poslovno javnost k športni aktivnosti in druženju, ter razvijati pomembno vez med gospodarstvom in športom. Igre so potekale v duhu "fair playa", kar je bilo lepo videti skozi celoten dogodek. Dogodek je bil uspešen v vseh pogledih, saj je združil šport, druženje in poslovno mreženje v prijetnem okolju.

Veselimo se že naslednjega srečanja in novih športnih izzivov.

Časovnica

  • 8.30 - 9.00: Zbiranje tekmovalcev na Cvenu
  • 9.00: Otvoritev iger zaposlenih s kulturnim programom
  • 9.30 - 13.00: Tekmovalni del
  • 13.00 - 13.30: Zbiranje tekmovalcev v gostilni Gezove jame
  • 13.30: Zaključek iger s podelitvijo nagrad najboljšim
  • 14.00: Kosilo, druženje, zabava

Fotogalerija