Sprejem pri županu g. Antonu Štihecu

Nahajate se tukaj

ponedeljek, 8. November 2004

Na našem današnjem priložnostnem srečanju so zbrani športniki, ki imajo pred sabo postavljen osnovni cilj - dosežek, za katerega pa je potrebno izjemno trdo delati.

Rad bi poudaril, da sta med nami športnika, ki sta v svoj vsakodnevni program vključila ekstremno in drzno dejavnost na kolesu, ki zahteva izjemen dar ravnotežja in koncentracije. Veliko ljudi včasih ne razume dejavnosti takih pogumnih ljudi, ki se marsičemu odpovedujejo, veliko tvegajo in poskušajo doseči ekstremni dosežek.

Med nami sta: prof. Evgen Titan, naš občan in Jože Vöröš - sobočanec, ki sedaj živi v Gornjih Petrovcih

Na našem današnjem srečanju so trije mladi športniki, ki tekmujejo v rokoborbi in modelarstvu, izstopajo pa od svojih vrstnikov po odmevnih dosežkih v mladinskih kategorijah na velikih tekmovanjih.

Med nami sta člana Rokoborskega društva Murska Sobota Mitja Sedmak in Jure Kuhar nosilca kolajn z mladinskega evropskega prvenstva ter Boštjan Bagari član soboškega Aerokluba mladinski evropski prvak in zmagovalec tekme v svetovnem pokalu v modelarstvu.

Da rezultati niso slučajni pove podatek, da sta za svoje dosežke že bila sprejeta športnika Mitja Sedmak in Boštjan Bagari.

In lepo je, da se o vsakem posamezniku predstavijo dosežki, ki so povod današnjega srečanja.