Skupščina Športne zveza Murska Sobota

Nahajate se tukaj

nedelja, 1. Julij 2012

PLAKETE ŠPORTNE ZVEZE MURSKA SOBOTA

1. ALOJZ LONČAR Za dolgoletno delo v nogometu,
Alojz Lončar je nogometni trener iz Rakičana , letnik 1950,  plaketo prejema  za dolgoletno trenersko delo z različnimi nogometnimi selekcijami v NK Rakičanu.
2. DANIJEL ŠTRAUS Za dosežke v športni gimnastiki
Je diplomirani trener športne gimnastike, letnik 1961, trenira mlade gimnastičarje Društva za športno rekreacijo M. Sobota ter z njimi dosega odlične rezultate.
3. GEZA KRANČIČ Za tekmovalne in organizacijske dosežke v judu
Geza Krančič , stanujoč v Kupšincih, je dolgoletni tekmovalec v judu, trenutno predsednik Judo Kluba M. Sobota, zaslužen za ponovni dvig kvalitetnega dela v klubu.
4. JOŽE TITAN Za  razvoj in dosežke  v modelarstvu
Zaslužen je za razvoj modelarske dejavnosti v MO M. Sobota, letnik 1950 - stanujoč v Kupšincih, aktiven na različnih področjih  modelarske dejavnosti.
5. JOŽE LEBAR Za 40 letno delo v strelstvu
Jože Lebar iz Rakičana, letnik 1944, je predsednik Občinske strelske zveze, dolgoletni tekmovalec, trener in sodnik.
6. STANKO KERČMAR Za 25 letno vodenje soboške Športne zveze
Kot predsednik je bil prvič izvoljen na skupščini Zveze telesnokulturnih organizacij občine M. Sobota 10. 12. 1986, vodenje je prevzel tudi v naslednjih mandatih nove Športne zveze M. Sobota in je izvoljen predsednik naše zveze vse do leta 2015.
7. OSNOVNA ŠOLA III M.SOBOTA za delo in dosežke v šolskem športu
Občinska strelska zveza M. Sobota sodelovanje in delo Osnovne šole III daje kot vzor  dela strelskega krožka v šolah in skrbi za mlad strelski naraščaj v šolskem športu.

M. Sobota, 21. 6. 2012

Fotogalerija