Praznik športa ob Soboškem jezeru

Nahajate se tukaj

ponedeljek, 2. Oktober 2023

V petek, 22. septembra 2023, smo skupaj praznovali "Praznik športa ob Soboškem jezeru" v počastitev državnega praznika, dneva slovenskega športa. Dogodek je potekal ob Soboškem jezeru in je bil poln aktivnosti, smeha in športnega navdušenja.

Najprej se želimo zahvaliti vsem osnovnim šolam iz Murske Sobote, ki so se pridružile dopoldanskemu programu. Skupaj smo izvajali številne športne izzive, se ogrevali in plesali, ter na koncu skupaj pretekli "Praznični tek", ki se je odvijal hkrati po vsej Sloveniji.

Na dogodku so bili prisotni tudi različni športni klubi in društva, ki so pripravili 13 različnih športno-zabavnih poligonov. Udeleženci so se preizkusili v različnih športnih disciplinah, od lokostrelstva do košarke. Prav tako je bila organizirana nordijska hoja in joga, tako da je bilo nekaj za vsakogar.

Hvala vsem, ki ste se nam pridružili na tem čudovitem dnevu, kjer smo obeležili pomembnost športa, druženja in aktivnega preživljanja časa. Upamo, da ste se imeli odlično in da se kmalu znova srečamo na podobnih dogodkih.

S športnimi pozdravi,

Organizatorji: Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota, Regijska pisarne OKS-ZŠZ Murska Sobota in Mestna občina Murska Sobota.

 

Fotogalerija