Plakete športne zveze 2006

Nahajate se tukaj

četrtek, 29. Junij 2006

Predsedstvo Športne zveze Murska Sobota je prejelo šest predlogov za letošnja priznanja, ki jih podeljujemo v skladu z obstoječim Pravilnikom.

Izbrano je bilo pet predlogov., ki so zadovoljevali kriterijem:

JOŽE URŠIČ - za dolgoletno delo v judu. Zaslužen za organizacijsko in marketinško dejavnost v klubu, odlikuje ga natančnost in zavzetost pri zagotavljanju pogojev za delo in razvoj juda.

ŠTEFAN ČERVEK - za dolgoletno delo v strelstvu. Dolgoletni predsednik strelskega društva, aktiven v Občinski strelski zvezi in zaslužen za razvoj strelske dejavnosti v Bakovcih.

ŠTEFAN CIGAN - za tekmovalne in organizacijske dosežke v šahu. Njegovo šahovsko pot krasijo številni uspehi, največji pa je osvojitev mednarodnega mojstra. Sicer pa nepogrešljiv v šahovskih krogih.

IRENA FLEGAR - za delo v programu športa za vse. Svoje delo v športu opravlja volontersko in je zaslužna za rekreacijo žena, ki jih vodi in usmerja pri Društvu za športno rekreacijo Murska Sobota.

PAVEL ŠIFTAR - za organizacijsko in tekmovalno športno dejavnost v krajevni skupnosti. Odlikuje ga marljivo delo v malem nogometu, go-kartu ter modelarstvu, ki jih je izvajal v krajevni skupnosti Polana

DAMJAN ŠEBJAN
za vrhunski športni dosežek v košarki.
Kot član slovenske reprezentace gluhih je na Olimpijskih igrah v Melbournu lansko leto osvojil II. mesto in s tem dobil olimpijsko medaljo ter dosegel enega izmed najodmevnejših dosežkov športnikov mestne občine.